ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

Αν σκέφτεσαι από τώρα πόσο κρύο θα είναι το σπίτι σου το χειμώνα και πόση υγρασία θα έχει, πρέπει να προνοήσεις όσο είναι ακόμη καιρός για σωστή μόνωση ταράτσας.
Η μόνωση ταράτσας βοηθά το σπίτι σου να έχει λιγότερες απώλειες θερμότητας το χειμώνα και να διατηρείται πιο ζεστό, και αντίστοιχα το καλοκαίρι να μην χάνει τη δροσιά που παράγει ο κλιματισμός.
Πέρα από την τεχνική με τα βέλτιστα αποτελέσματα για τη μόνωση της ταράτσας σου (θερμομόνωση, υγρομόνωση ή στεγανοποίηση, συμβατική, ανεστραμμένη μόνωση), πρέπει όμως να διαλέξεις και την κατάλληλη περίοδο για να την πραγματοποιήσεις.
❗Η κατάλληλη προετοιμασία της επιφάνειας όπου θα εφαρμοστούν τα μονωτικά και στεγανωτικά υλικά είναι το παν. Πρέπει να είναι καθαρή και στεγνή από υγρασία, αλλά και να έχουν διορθωθεί ατέλειες και ρωγμές πριν την εφαρμογή των υλικών.
Ακόμη, μετά την εφαρμογή, ειδικά σε οριζόντιες επιφάνειες δεν πρέπει να βρέξει πριν στεγνώσουν εντελώς τα υλικά και αποκτήσουν τις τελικές τους ιδιότητες.
👉Η ιδανική εποχή για μόνωση και συντήρηση ταράτσας είναι το καλοκαίρι λόγω του ότι οι συνθήκες του περιβάλλοντος και οι θερμοκρασίες, ειδικά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και αρχές Σεπτεμβρίου είναι οι πλέον κατάλληλες.
Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι ιδανικοί γιατί δεν υπάρχουν ισχυροί άνεμοι και συχνές βροχοπτώσεις, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες συντελούν στο γρήγορο στέγνωμα των υλικών.
👉Στην Color Land θα βρεις την απαραίτητη γνώση για τις τεχνικές μόνωσης της ταράτσας σου, την εγγύηση του αποτελέσματος τους και φυσικά όλο τον σχετικό εξοπλισμό που χρειάζεσαι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *